Trond Kirkvaag alvorlig kreftsyk

Komikeren Trond Kirkvaag (60) jobbet på spreng i tre år for å fullføre biografien sin. Nå er han alvorlig kreftrammet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

– Jeg er stolt over at Trond har klart å fullføre boka, samtidig som han har kjempet mot kreftsykdommen, sier broren Rolf Kirkvaag jr. til Se & Hør denne uka.

Ifølge bladet har NRK-medarbeideren, den tidligere «KLM»-moromannen og mye mer, over lengre tid vært innlagt på Ullevål sykehus på grunn av kreft.

I september skal biografien «Kom ikke nærmere. Jeg og far» lanseres på Aktivum forlag. Boka tar opp forholdet mellom Trond Kirkvaag og faren Rolf Kirkvaag (1920–2003), for mange kjent som Titten Teis «sjonkel Rolf», og en av Norges største radio- og TV-skikkelser gjennom tidene.

– Det er en skildring av oppveksten i Oslo på 50-tallet, men også en beskrivelse av å vokse opp med NRK-kjendisen Rolf Kirkvaag som far, forteller forlagsdirektør Rasa Ziburkute til Dagbladet.

Ziburkute avviser Se og Hørs påstander om at Kirkvaag skal ha fullført boka fra sykesenga.

– Han leverte manuset for lenge siden, mens han fortsatt var frisk og rask, sier Ziburkute.

KLM: Trond Kirkvaag (60) er rammet av alvorlig kreftsykdom. Her sammen med resten av KLM, Lars Mjøen (i midten) og Knut Lystad (t.h.). Foto: Helge Mikalsen
KLM: Trond Kirkvaag (60) er rammet av alvorlig kreftsykdom. Her sammen med resten av KLM, Lars Mjøen (i midten) og Knut Lystad (t.h.). Foto: Helge Mikalsen Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer