Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Trøndere på tur

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

konsert:: Anders «Lon» Lund syntes ikke gode trønderske rockeband fikk nok oppmerksomhet. Derfor startet han Trondheim Underground Radio (TUR), en nettradio drevet i samarbeid med artistene. Nylig feiret radiostasjonen ettårsjubileum, og hittil har over hundre band lagt ut musikken sin på TUR.

- Har dere mange lyttere?

- Nja, mange og mange. Det er jo en nettradio, så vi snakker ikke om mange tusen. Vi har vel hatt ti lyttere om gangen, på det meste. Men det er jo ikke de samme hele tiden, forteller radiosjefen Anders Lund.

De radiolytterne som finner fram til nettsiden www.turmusic.no har mye bra i vente. Blant annet spiller stasjonen band som Supervixen, Cadillac, Dispomaniacs, Askil Holm, Osscilate, Dubel Darr, Pekka Volt og Gåte.

Denne helga har TUR dratt på tur. I kveld spiller banda Tugboat, The Reilly Express, Bomber og Schtimm i Førde, i morgen kommer de til Bergen og på søndag er det Oslos tur. Anders Lund lover oss både poprock, blues, pompøs tungrock og noe mer dempet musikk.

«TUR on tour» spiller på søndag på So What, Grensen, Oslo.

Hele Norges coronakart