Rammstein til Oslo

Trondheim fortviler: - Helt sjuke tall

Rammstein-avlysningen betyr enorme tap for næringslivet i byen, mener NHO-direktør.

POPULÆRE: Rammstein spilte for et fullsatt Ullevaal stadion i 2019 til strålende kritikker. Nå er årets Trondheim-konsert, som mange trodde bare ville utsettes ett år, avlyst og flyttet til Oslo. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
POPULÆRE: Rammstein spilte for et fullsatt Ullevaal stadion i 2019 til strålende kritikker. Nå er årets Trondheim-konsert, som mange trodde bare ville utsettes ett år, avlyst og flyttet til Oslo. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

60 000 hadde kjøpt billett til Rammsteins beryktede liveshow på Leangen travbane i Trondheim 25. juli i år.

I går kom den skuffende nyheten om at konserten til det som kanskje er verdens største liveband er avlyst. Pandemien satte en stopper for gigaeventet, informerte arrangørene, og de klarte dessverre ikke å utsette konserten og beholde bandet i Trondheim til neste år. Rammstein skal i stedet spille på Bjerke travbane i Oslo i juli 2022, ble det foklart.

- De som har billett til Trondheim, vil få nye billetter til showet i Oslo om de ønsker det, informerte bookingselskapet All Things Live i en pressemelding.

- Kunne vært en pangstart

Leder av Adresseavisens kulturavdeling, Børge Sved, forteller at leserinteressen for Rammstein-konserten har vært enorm fra start.

- På vegne av Trondheim og dem som har kjøpt billett og gledet seg, er dette fryktelig skuffende. Det er vel aldri solgt så mange billetter til et arrangement i Norge noen gang. Hoteller og restauranter kunne fått en pangstart idet man er over pandemien, sier han til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer