Tronsmo får flytteutsettelse

Oslo-bokhandelen går fortsatt en uviss framtid i møte.

FÅR BLI PÅ UBESTEMT TID: Tronsmo bokhandel trues med nedleggelse etter 42 år på Tullinløkka i Oslo. I dag ble utkastelsesdatoen utsatt. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
FÅR BLI PÅ UBESTEMT TID: Tronsmo bokhandel trues med nedleggelse etter 42 år på Tullinløkka i Oslo. I dag ble utkastelsesdatoen utsatt. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den kjente Oslo-bokhandelen Tronsmo har hatt en usikker framtid i mange år. I starten av mars ble det kjent at butikken hadde fått oppsigelsesbrevet fra Entra, og at de fra 1. august ikke lenger får holde til i sine nåværende lokaler.

Årsaken til oppsigelsen er at Entra håper å kunne rive bygningen for å bygge et nytt universitetsbygg. Tronsmo har protestert på oppsigelsesbrevet. Tirsdag ettermiddag møttes partene for å diskutere saken på nytt.

Blir ikke kastet ut i august Kommunikasjonsdirektør i Entra, Tom Bratlie, opplyser til Dagbladet at selskapet vil være fleksible på utkastelsesdatoen.

- Denne saken kommer til å ta litt lenger tid enn antatt. Vi har orientert Tronsmo om at de kan bli der en stund til. Vi har også gitt innspill på hva vi kan gjøre for å hjelpe dem å finne nye lokaler.

- Når må de eventuelt ut?

- Det vil avhenge av videre behandling av reguleringsplanen. Vi prøver å gjøre det vi kan for å finne en løsning, sier Bratlie, og fortsetter:

- Vi jobber for å sikre at universitetet forblir i Oslo sentrum. Samtidig prøver vi å finne løsninger som også Tronsmo kan leve med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer