- Tror folk er gått lei oss

Nå tar Ylvis pause.

HAR MANGE TILBUD: Men Bård og Vegard Ylvisåker vet fortsatt ikke hva de skal gjøre til neste år. Etter et hektisk år tar de nå en pust i bakken. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
HAR MANGE TILBUD: Men Bård og Vegard Ylvisåker vet fortsatt ikke hva de skal gjøre til neste år. Etter et hektisk år tar de nå en pust i bakken. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da Bård og Vegard Ylvisåker i kveld gikk av scenen på Folketeateret foran 1400 jublende publikummere etter høstens siste «I kveld med Ylvis Live» er de i en helt spesiell situasjon:

For første gang har de verken noe nytt sceneshow eller andre planer å stupe inn i etter juleferien.

På toppen av sin karriere, etter et hektisk år med den internasjonale suksessen til «The Fox» og med tilbud og muligheter de bare kunne drømme om for halvannet år siden, aner Ylvis rett og slett ikke hva de skal finne på.

Pust i bakken - Vi har med vilje bestemt oss for å ta litt pust i bakken. Vi skal gjøre UNICEF-showet, og så kan det bli en og annen konsert. Men utover det er det deilig å kunne si at vi ikke har noen konkrete planer, sier brødrene til Dagbladet.

- Så det er en viss fare for at det kan ta lang tid før folk ser noe til dere igjen?

- Det er jo ingen fare, da. Jeg tenker at folk er gått lei oss nå. Det sto voldsomt på en periode. Men det er kanskje bare jeg som føler det sånn? sier Bård.

- Du kan ikke spise sjokoladepudding hver dag, vet du. Da blir det ikke noe godt, legger Vegard til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer