Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Tror fortsatt på kjærligheten

Kate Winslet og eksmannen falt i kjærlighetsfella fordi de forsøkte å forandre hverandre. Denne gangen håper hun det går bedre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Winslet og mannen Jim Threapleton gikk fra hverandre for tre måneder siden. I går ble det kjent at Kate har fått en ny kjæreste. Hun går for tiden ut med filmregissør Sam Mendes.

Forandring fryder ikke

- Ekteskapet handler om at partenes tanker og sjeler møtes, og vi håper at det vil vare for alltid, sier skuespilleren til The Mirror.

- Men noen ganger skjer ikke det, og det er synd. Livet med noen handler mye om at man ikke vil forandre noe ved den andre, og å ikke godta at partneren vil forandre noe ved deg. Det tror jeg fullt og helt på.

Datteren gir styrke

Kate sier at datteren Mia, som nå er 13 måneder gammel, hjalp henne gjennom den vanskelige tiden etter at ekteskapet kollapset.

- Mia har vært fortryllende for mitt liv, og det er interessant hvor mye hun gir meg. Jeg føler meg svært sterk og mer uavhengig selv om jeg er sammen med henne så mye av tida. Man får en bisarr styrke fra naturen når man blir foreldre.

Film, mann og musikk

For tiden spiller Kate Winslet inn filmen «The Life of David Gale» i USA. Hun spiller en reporter som intervjuer en dødsdømt og får et forhold til ham.

Sam Mendes bekreftet i går at han har et forhold til Kate Winslet. Han understreket at han ikke hadde noe med bruddet å gjøre, og at han kom inn i bildet først lenge etterpå.

Winslet er aktuell også på platemarkedet. Hennes singel «What If» ser ut til å bli en favoritt på salgslistene før jul. Den romantiske balladen er med i filmen «Christmas Carol».

FAMILIEN OPPLØST: Kate Winslet med eksmannen Jim Threapleton og datteren Mia i oktober i fjor.Foto: EPA
Hele Norges coronakart