Tror Hermine og Ronny blir et par

Gutten som spiller Harry Potter tror klassevennene Ronny og Hermine blir et par i en av de kommende bøkene.

Daniel Radcliffe som spiller Harry Potter er snart klar for premiere igjen. Toeren «Harry Potter og mysteriekammeret» slippes over hele landet 22. november.

Pubertal moro?

Den observante leser kjenner jo allerede handlingen. Forfatteren J.K Rowlings bøker er grunnlaget for filmene. Så langt har det kommet fire bøker i serien.

Men hva skjer i de kommende romanene? J.K skriver for tida på den femte boka: «Harry Potter And The Order Of The Phoenix». Ryktene vil ha det til at det minst kommer en sjuende bok fra Rowling.

Warner Bros har søkt til det britiske patentkontoret om å registrere alle de sju titlene, pluss en til.

Mist tre nye bøker fra Rowling betyr mye spenning. For eksempel kommer Harry og vennene hans kommer uungåelig nok i puberteten med alt det innebærer.

Iforbindelse med premieren er skuespillerne som spiller de tre hovedrollene spurt om hva de tror om fortsettelsen i bøkene.

- Håper de ikke faller for hverandre

Daniel Radcliffe tror J.K Rowling vil gjøre Ronny Wiltersen og Hermine Grang til et par i en av de kommende bøkene.

Men han som spiller Ronny, Rupert Grint, er muligens redd for kommende klinescener. Han håper i alle fall at det ikke skjer:

- Jeg tror også de blir sammen, men håper de ikke faller for hverandre, sier Rupert til Harry-nettsida Leaky Cauldron.

Hva Emma Watson mener om det hele er ukjent. Jenta i trekløveret spiller Hermine. Hun har imidlertid gode håp for at rollefiguren hennes vil gjøre noe skikkelig smart i framtida:

- Jeg tipper hun blir lege eller noe sånt,

Se den siste traileren fra filmen på Warner Bros sine nettsider.

Hva tror du? Delta i Harry Potter-forumet. Helt enkelt magisk, skriver Aftonbladet.

Anmelderen skryter av de flotte spesialeffektene. Den eneste innvendingen er at 2 timer og 40 minutter er litt i lengste laget.

Bristiske Daily Telegraph er også rosende i omtalen. Det eneste avisen advarer mot er at toeren i serien er råere. Det kan bli for mye vold for de minste.

<B>TREDJE HJUL PÅ VOGNA?</B> Daniel Radcliffe som spiller Harry Potter tror Hermine og Ronny blir kjærester. Skuespillerne Emma Watson (12) og Rupert Grint (14) (øverst), må kanskje kline...
<B>HEMMELIG FORFATTER:</B> J.K Rowlings skal ut med minst tre Harry-bøker til. Og mye kan skje.