Tror kameratene er uskyldige

Resten av Satyricon er overbevist om at gitaristene ikke voldtok den kanadiske jenta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) Etter at Dagbladet avslørte at to norske musikere er voldtektssiktet i Canada, har managementet og resten av bandet selv vært tause.

Tirsdag kveld skrev imidlertid bandets advokat Pedro Fasting i en pressemelding at «Satyricon stiller seg totalt uforstående til anklagene som er rettet mot to av våre innleide musikere».

«Vi har som et resultat av at disse sitter anholdt i Toronto, blitt nødt til å kansellere resten av vår Nord-Amerika-turne. Dette beklager vi på det sterkeste på vegne av fansen, våre samarbeidspartnere og ikke minst gruppen selv,» står det i pressemeldingen.

«Vi ber pressen av denne grunn om å utvise varsomhet i håndtering av saken. Slik situasjonen er i dag, har vi ikke til hensikt å kommentere saken ytterligere, utover at vi føler oss overbevist om de to berørte musikernes uskyld.»

Ifølge Fasting skal det dreie seg om to innleide musikere. Etter det Dagbladet.no erfarer er dette musikere som har spilt sammen med bandet i lang tid.

- Dopet ned og voldtatt

Satyricon er et verdenskjent norsk rockeband, som for tida er på turné i Nord-Amerika. Konserter har nå blitt avlyst, men bandet har foreløpig ikke skrevet noe om dette eller siktelsene på sin hjemmeside. Den siste konserten skulle blitt spilt i kveld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer