Tror på Kurt

Tippeselskapet Centrebet har Kurt Nilsen fra Norge som en av de heteste kandidatene til å vinne «World Idol». I går gledet den glade bergenseren seg stort over alle gratulasjonene. Sang som en konge

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet): - Jeg har måttet spørre meg selv flere ganger om hva som skjer. De andre kandidatene kom bort til meg etter tv-opptakene tirsdag kveld og gratulerte meg. Jeg har fått enorm respons, så noe riktig må jeg ha gjort. Innerst inne føler jeg også at noe av dette er fortjent, for å være helt ærlig, sier Kurt Nilsen til Dagbladet.

Godt fornøyd

I går vandret han rundt i London for å se på kjente bygg. Han avsluttet dagen på en jazzklubb. Der hadde han tenkt å unne seg noe mer enn en kopp kaffe.

- Jeg er godt fornøyd, og mener jeg har vist meg fra min beste side. Det kan få betydning for karrieren. Jeg får vist meg fram i utlandet, og det kan ende med platesalg i flere land enn Norge, men vi kan ikke ta noe for gitt. Det skal også lite til for at det ikke blir noe av, mener Kurt Nilsen.

Tippeselskapet Centrebet startet med 17,00 i odds på rørleggeren fra Bergen. Nå er oddsen krympet til 6,00.

Amerikanske Kelly Clarkson har 2,50 i odds og leder som tippernes favoritt. Guy Sebastian fra Australia har 3,50, og Will Young fikk i går 4,00.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer