Tror på ny Quart til neste år

- Men næringslivet må stille opp.

TROLIG NY FESTIVAL NESTE ÅR: Det britiske bandet Placebo i aksjon på andre dag av Quartfestivalen 2009 i Kristiansand onsdag kveld. Festivalsjef Arild Buli sier Quart er avhengi av at næringslivet kommer på banen tidlig i prosessen før neste års festival.
Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX .
TROLIG NY FESTIVAL NESTE ÅR: Det britiske bandet Placebo i aksjon på andre dag av Quartfestivalen 2009 i Kristiansand onsdag kveld. Festivalsjef Arild Buli sier Quart er avhengi av at næringslivet kommer på banen tidlig i prosessen før neste års festival. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||

Det er 90 prosents sjanse for Quart-festival også neste år. - Men da må næringslivet stille opp, sier festivalsjefen.

- Planen er at det skal bli Quart neste år også, sier festivalsjef Arild Buli til Fædrelandsvennen. Buli anslår at sannsynligheten for det er cirka 90 prosent.

Årets Quart-festival er på forhånd forventet å gå cirka 10 millioner kroner i underskudd, men trolig blir underskuddet enda større.

Og om det skal bli musikkfest i Kristiansand også i 2010, må næringslivet støtte opp om arrangementet, mener Buli.

- Med mindre det lokale næringslivet og Cultiva kommer pÃå banen, kommer jeg ikke til å arrangere festivalen en gang til. Og det er for sent å komme med bidrag i etterkant, for jeg tviler på at noen orker å dra dette lasset alene en gang til, sier han til Aftenposten.

Cultiva er en kommunal stiftelse som gir støtte til blant annet kunst- og kulturprosjekter i Kristiansand, og støttet i år festivalen med 300.000 kroner.

Festivalsjefen håper Quart vil lønne seg i det lange løp.

- Jeg tjener garantert ikke noe på festivalen i år, og det visste jeg. Det kommer nok til å gå to til tre år før jeg tjener penger på dette, sier Buli.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer