Eurovision

- Tror på pallplassering

- En maktdemonstrasjon, mener Per Sundnes. Norske Keiino klatrer stadig på Eurovision-bettinglistene.

KEIINO: Etter at Keiino har levert sitt bidrag, har de klatret ytterligere på bettinglistene. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
KEIINO: Etter at Keiino har levert sitt bidrag, har de klatret ytterligere på bettinglistene. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TEL AVIV/OSLO (Dagbladet): Norge og Keiino, med «Spirit in the Sky», var nummer 15 ut i kveld. Trioen, bestående av Tom Hugo, Fred Buljo og Alexandra Rotan, fortalte til pressen at «dette blir veldig gøy» før de skulle i ilden.

- For en opplevelse

Dagbladets reporter på stedet meldte om god stemning på presserommet da Keiino sto på scenen. I tillegg var det svært god stemning i salen, og norske flagg å skimte flere steder.

- For en opplevelse! Vi ble møtt av et jublende folkehav som ropte «Norway, Norway», og det var helt fantastisk! Vi fikk så god energi fra publikum!, sier Alexandra Rotan via sin pressekontakt.

Puster Sverige i nakken

Låten klatrer nå på oddslistene, men lå på en niendeplass da sendingen begynte lørdag kveld. Tidligere på dagen lå den på en tiendeplass.

I skrivende stund er Norge på femteplass, som vil si at den har klatret fantastiske fem plasser opp på lista i løpet av få timer. Det betyr at Norge puster Sverige i nakken, ettersom nabolandet ligger på en fjerdeplass.

(Saken fortsetter under bildeserien).

- Dette blir bare villere og villere. Det tyder på at Keiino har gjort alt de kunne. Nå kan egentlig alt skje, sier Morten Thomassen, som er president for den norske MGP-klubben til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer