Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

Trøndersodd off

«Det e langt igjen te Royal Albert Hall», sang Åge Aleksandersen i 1975. Det er lengre nå.

NAMSOS-DRØMMEN: Det e langt igjen te Royal Albert Hall, sang Åge Aleksandersen (t.h.) i 70-åra. Her fra en Prudence-konsert med Per Erik Wallum (t.v.) og Kaare Skevik jr. på Kalvøya i 1974. Foto: Geir Bølstad
NAMSOS-DRØMMEN: Det e langt igjen te Royal Albert Hall, sang Åge Aleksandersen (t.h.) i 70-åra. Her fra en Prudence-konsert med Per Erik Wallum (t.v.) og Kaare Skevik jr. på Kalvøya i 1974. Foto: Geir Bølstad Vis mer
Kommentar

Torsdag, kl 12.03, gruppe-sms fra Jostein:

Åge i Royal Albert Hall!!

London anyone?!

Knut Eric kl. 12.03:

Når?

Jostein kl. 12.03:

17. juni 2016

Knut Eric kl. 12.06:

Jeg har ingenting den helgen.

Jostein kl. 12.07:

Ikkje sommeravslutning på skulen heller!? ;)

Meg kl. 12.07:

Skal ikke vi til Frankrike den helga?

Jostein kl. 12.11:

Jo, da e jo mulig. Kan jo ta toget rett vidare te Paris. Billettane blir lagt ut i måro kl 10. For ein nydelig guttatur da vil vera! Eit slags comeback etter fleire år uten guttatur.

Meg kl. 12.12:

Enig. Helt perfekt!

Jostein kl. 12.18:

Men ser no at dei kun selger billettar som ein del av ein pakke med fly og hotell. Det misliker eg sterkt. Vil helst ha mulighet te å velga reisetid samt bustad sjølv. Særleg er det håplaust for nordmenn som bur i London.

Håvard kl. 12.18:

Da er jeg i Abra Havn og hører på Kaptein Sabeltann... Sånn har det faaaaaen meg blitt!

Jostein kl. 12.19:

Har du planlagt sommaren 2016 allerede?!

Håvard kl. 12.20:

Kasta meg over et Dyreparken-tilbud, da veit du. Piratrom m/ hengekøyer, piratfrokost, og Hakkebakkeskogen! Nei, jeg er med, jeg. Spør ikke kona en gang!

Jostein kl. 15.55:

Då e spørsmålet om me godtar betingelsen om å kjøpa pakke med fly og hotell. Eg er skeptisk.

Knut Eric kl. 15.58:

Enig. Liker heller ikke høyt depositum.

Meg kl. 16.00:

Si til dem at vi er en gjeng på sju som møttes på flyskrekkurs. At vi derfor må komme oss dit på egen hånd, basta.

Jostein fredag kl. 00.16:

Føkk detta! Står i VG: «- Både vi og Åge ønsker at de samme menneskene som kommer på konsertene hans i Norge, skal få tilgang til konserten i London, sier Endre Storholt hos eventselskapet.»
Og:
«- Det er ikke disse menneskene som vanligvis frekventerer Åge-konserter ellers i året, men de hadde sikkert kjøpt billetter nå - og dermed dominert konserten, sier Storholt.»

Knut Eric kl. 07.03:

Hva er galt med at londonlenserne går på konsert? Hadde jeg vært londonlenser og DDE kommet til RAH, hadde jeg glatt stått over. Tror ikke han samler et publikum som ikke liker ham.

Håvard kl. 07.07:

Jeg gidder ikke reise sammen med Storholt! Jostein, igangsetter du aksjon forbrukermakt? Vedder på at Fugelli, Lerø eller Eddie Eidsvåg gjerne sier noe.

Meg kl. 07.30:

Utrolig provoserende. RAH-sangen handler om artist-utopien rundt det å slå gjennom utenlands. Men så lenge målet med opplegget er å fly 3000 frøyværinger dit, og ekskludere alle som innfrir merkelappen «utenlands», er det jo lengre igjen til Royal Albert Hall enn noen gang før.

Håvard kl. 08.25:

Tror ikke det var sånn da Åge skrev låta at han så for seg at et oljerikt land skulle kjøpe RAH og lage trønderfest der.

Jostein kl. 08.27:

Møkkagjeng