Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Trosset uværet og varmet oslofolket med juleblues

Vidar Busk på Julemusikantene

(Dagbladet): - Det var hyggelig. Det var ikke så surt som jeg trodde det skulle bli.

Vidar Busk & His True Believers var andre gruppe ut på Egertorget i årets Julemusikantene. Og til tross for regn og uvær i Oslo trosset mange osloboere kulda for å få med seg svingende bluesmusikk i høstmørket.

God karma
Busk og bandet er en av 16 artister eller band som spiller til inntekt for Frelsesarmeen i løpet av adventstida. Han sier han ikke hadde vanskelig for å takke ja da forespørselen kom.

KALDE: Vidar Busk & His True Believers -  Aleksander Pettersen, Dag Yri og Rune Endal på bass, varmet seg i Frelsesarmeens suppebuss etter konserten. Foto: Anders Grønneberg
KALDE: Vidar Busk & His True Believers - Aleksander Pettersen, Dag Yri og Rune Endal på bass, varmet seg i Frelsesarmeens suppebuss etter konserten. Foto: Anders Grønneberg Vis mer

- Jeg sier alltid ja til å støtte en god sak. Frelsesarmeen er veldig flinke, og har gjennom hele historien gjort gode ting. Det gjør bra for samvittigheta.

I løpet av en karriere full av både opp og nedturer syntes også busk det var ekstra stas å spille til inntekt for noen som hjelper andre.

- Absolutt. Det håper jeg at jeg får god karma av, sier gitaristen med glimt i øyet.

Coctail Slippers
I hele adventsperioden blir det konserter på Egertorget i Oslo. På hverdager klokka 16 og på lørdager klokka 12. I går var det Oslo Ess som dro igang ballet.

Allerede i morgen får du muligheten til å få med deg mer musikk bak Stortinget i Oslo sentrum. Da står nemlig Little Stevens norske favoritter Coctail Slippers på scenen.

MER MUSIKK: Allerede i morgen kan du få med deg enda en konsert på Egertorget i Oslo sentrum. Da står nemlig Little Stevens norske favoritter i Coctail Slippers på scenen. Foto: Håkon Eikesdal
MER MUSIKK: Allerede i morgen kan du få med deg enda en konsert på Egertorget i Oslo sentrum. Da står nemlig Little Stevens norske favoritter i Coctail Slippers på scenen. Foto: Håkon Eikesdal Vis mer