Trøstepremie til E-type

E-type ønsket å gifte seg med Aqua-Lene kunne han avsløre da han møtte Dagbladets lesere :på nettet tidligere i dag. Hvordan frieriet er mottat i Barbie-hovedkvarteret i Danmark vites ikke, men i kveld fikk E-type i hvert fall en durabelig trøstepremie da han møtte Lene Bjørnstad(18) fra Halden.

Lene var en av fire heldige vinnere som fikk et ekslusivt møte med E-type før han gikk på scenen i Oslo. Hun har vært stor fan av den svenske dance-helten siden hun hørte «The Explorer», og var ikke sen med å pakke vennekretsen inn i bilen og sette kursen for tigerstaden da Dagbladet ringte for å gratulere henne med premien.

Det ble et kort møte for fansen, men Lenes kompanjong Espen Møller (19), som har fulgt E-type helt siden 1994, fikk spurt han ut om hans karriere som musiker før dance-perioden.

Og så var det ned for å se showet. Og ikke minst se «videodama» Dee. Som synger på albumet, skal vi tro E-types æresord.

(Dagbladet :på nettet)

<B>GJEMT BAK MANKEN: E-type var mer opptatt av Lene enn Dagbladets kamera, mens Synnøve Reberg (22) og Tove Marvoll (19) fra Oslo (innfelt) var meeeget opptatt av E-type.