Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Troverdig hos velgerne

Thorbjørn Jaglands tidligere rådgiver Sten Helland framhever Bjarne Håkon Hanssen som en begavet kommunikator: - Hans revyopptreden virker troverdig hos velgerne.

Landbruksminister Hanssens revysuksess

Kommunikasjonsrådgiveren, som nå er sjef i Helland & Partnere, tror politikere vil gjøre seg synlige ved å være tilstedet i folkelige sammenhenger som festivaler, konserter og andre kulturbegivenheter. - Slike opptredener er en del av det nye, åpne mediesamfunnet, og meiene forventer at politikerne stiller opp. Ikke alle er like kritiske til hva de blir med på, sier han. - Bjarne Håkon Hanssen har vist seg å være en begavet kommunikator, han er udiskutabelt folkelig. Derfor er en revyopptreden naturlig for ham, og virker troverdig hos velgerne.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling