Trude Mostue

Få har så til de grader vendt nederlag til seier som Trude Mostue. Veterinærstudenten fra Ski som strøyk til eksamen for åpen tv-skjerm, er blitt stjerne i to tv-serier og et barneprogram i England. Søstrene hennes fleiper med at det bare er et tidsspørsmål før Røkke ringer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Alle kjærestene hans har vært blonde damer med akademisk bakgrunn, men han har ikke hatt noen «date» med en veterinær enda. Og han har jo hus i London, flirer Trude.

- Tenk om han tar deg på ordetø...?

- Da hadde jeg dødd.

Og Kjell Inge Røkke kan ta det som et lite tips, om han vil:

- Jeg kan ikke lage mat. Enten må jeg bli rik, eller så må jeg finne meg en mann som kan lage mat. Hvis Røkke tilbyr seg å tilberede flyndre fra Molde, så er det greit for meg!

FLYNDRE FÅR VI IKKE PÅ BOHEMIA, puben på Black Boy Hill som Trude har valgt for vårt faglige stevnemøte. Utenfor kjører bilene på feil side av veien nedover «stripa» i havnebyen Bristol. Her har Trude bodd i snart ni år.

- Bristol minner mye om Oslo. og er en fin base; mye grønt, fine hus, mange puber og bare halvannen time til London. Dessuten har byen et spennende musikkmiljø, sier Trude.

Hun vokste opp ved Bindingsvann på grensa mellom Enebakk og Ski, og i går kveld var hun på norgesbesøk i doku-såpen «Veterinærer i praksis».

- Jeg fikk så mange tilbud etter at norgesepisoden gikk i England.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer