Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«True Blood»-kjekkas klar for episk vikingdrama

Alexander Skarsgård (34) setter seil i ny amerikansk storfilm.

FILMKJEKKAS: Alexander Skarsgård (34) slår seg oppover i Hollywood. Foto: Stella Pictures
FILMKJEKKAS: Alexander Skarsgård (34) slår seg oppover i Hollywood. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Svenske Gustav Skarsgård spiller for tiden inn den norske «Kon Tiki»-filmen. Han er ikke den eneste av Stellans sønner som trekkes til filmer med ramsalt sjøsprøyt.

Broren Alexander (34) skal nemlig produsere og spille i «The Vanguard» - en storslagen historie om to vikingbrødre som forvises til Amerika, og tar seg hjem igjen ved egen hjelp.

Filmstudioet Warner Bros. har tent på ideen, bladd opp for rettighetene og ser på prosjektet som det man i filmbransjen kaller en «teltstang» - en film med bombesikkert kommersielt potensiale.

Det skriver filmbladet Variety i en nyhet som ble entusiastisk mottatt på amerikanske kjendisnettsteder i går. «Hva kan være bedre enn Alexander Skarsgård i overkropp i True Blood? Jo, den svenske hingsten i et minimalt vikingkostyme!» jubler E! Online.

Svensken har allerede en rekke høyprofilerte filmer på eller på vei til det amerikanske markedet, ikke minst Lars von Triers kosmiske draama «Melancholia» og thrilleren «Straw Dogs», der han spiller mot Kate Cosworth.

«The Vanguard» - som trolig vil bytte navn før den havner på kinolerretet - blir Skarsgårds debut som filmprodusent.

VIKING: Blir objekt for ny Hollywood-film. Foto: Mykl Roventine/Flickr/CC
VIKING: Blir objekt for ny Hollywood-film. Foto: Mykl Roventine/Flickr/CC Vis mer