Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«True Crime: Streets of LA»

Actionspill fra Luxoflux / ActivisionTil: PlayStation 2, Xbox og GameCube (september 2003)

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

<>Forrige spill

Det er svært, det er uventet, og det ligner ikke pent lite på «The Getaway» og «Grand Theft Auto». I «True Crime: Streets of LA» er du en navneløs eks-politimann som nå er i en form for spesialstyrke, du er halvt kinesisk og halvt amerikansk, og du er tøff inn til beinet. Og nå skal du ta både den russiske og den kinesiske mafiaen, i hjertet av Los Angeles.

Spillet byr på tre deler: Skyting, slåssing og racing. Hele Los Angeles er med i spillet, fra West Hollywood til East LA, med både berømte og ukjente, lokale landemerker. I gatebildet kan du forsyne deg med hvilket kjøretøy du vil, og du kan dra hvor som helst - men vil bli guidet av varierende type oppdrag. Minner det deg om noe?

Slåssingen er inspirert av utallige Hong Kong-filmer, og lar deg bruke omgivelsene til din fordel - en slåsskamp kan etterlate et rom fullstendig knust til fillebiter.

Spill som dette høres veldig bra ut på papiret, men krever en gjennomspilling før en endelig dom kan falle. Alt vi har sett av spillet nå er en lett prøving av en 40 prosent ferdig versjon, og mye kan skje innen utgivelsen.