Truer Kidman

Nicole Kidman frykter for sitt og familiens liv.

Nicole Kidman hevder å bli forfulgt av Matthew Hooker (40) og har anmeldt ham til politiet for å ha truet henne og familien.

I følge rapporten Kidman har gitt til politiet i Los Angeles har Hooker møtt opp utenfor huset hennes ved flere anledninger og truet henne over telefonen.

- Mannen følger etter meg og jeg er frykter for sikkerheten til meg selv og min familie, sier Kidman til FilmUnlimited.

Nicole Kidman befinner seg fortiden i Cannes for å promotere sin nyeste film «Moulin Rouge. Kidman sier videre at Hooker har invitert henne med ut for å spise is og så et besøk i teateret. Han har også skrevet brev til henne og ytret ønske om å bli nærmere kjent med henne og barna hennes.

Hooker sier også i et av brevene at han er sterkt tiltrukket av Kidman. Han driver også et websted hvor han har publisert dikt tilegnet henne, melder Reuters.

Trusler av denne typen er dagligdags for Hollywood-stjerner. Gwyneth Paltrow har nettopp vært i rettssak mot en person som forfulgte henne, det samme har Whitney Huston.

For Kidman har det kanskje blitt litt vel mye dramatikk i det siste. Dette kommer i tillegg til skilsmissen med Tom Cruise og aborten.