Truer Kidman

Nicole Kidman frykter for sitt og familiens liv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nicole Kidman hevder å bli forfulgt av Matthew Hooker (40) og har anmeldt ham til politiet for å ha truet henne og familien.

I følge rapporten Kidman har gitt til politiet i Los Angeles har Hooker møtt opp utenfor huset hennes ved flere anledninger og truet henne over telefonen.

- Mannen følger etter meg og jeg er frykter for sikkerheten til meg selv og min familie, sier Kidman til FilmUnlimited.

Nicole Kidman befinner seg fortiden i Cannes for å promotere sin nyeste film «Moulin Rouge. Kidman sier videre at Hooker har invitert henne med ut for å spise is og så et besøk i teateret. Han har også skrevet brev til henne og ytret ønske om å bli nærmere kjent med henne og barna hennes.

Hooker sier også i et av brevene at han er sterkt tiltrukket av Kidman. Han driver også et websted hvor han har publisert dikt tilegnet henne, melder Reuters.

Trusler av denne typen er dagligdags for Hollywood-stjerner. Gwyneth Paltrow har nettopp vært i rettssak mot en person som forfulgte henne, det samme har Whitney Huston.

For Kidman har det kanskje blitt litt vel mye dramatikk i det siste. Dette kommer i tillegg til skilsmissen med Tom Cruise og aborten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer