Truer med skilsmisse om mannen dreper «Game of Thrones»-yndling

Amanda Peet nekter at Jon Snow skal forsvinne ut av «Game of Thrones», og bruker alle tenkelige midler.

RASLER MED SABLENE: Amande Peet, her fra premieren til «Sleeping With Other People», truer med å gjøre nettopp det filmtittelen sier dersom mannen hennes ikke redder livet til en viss «Game of Thrones»-karakter.
Foto: Andreas Branch/Patrick McMullan
RASLER MED SABLENE: Amande Peet, her fra premieren til «Sleeping With Other People», truer med å gjøre nettopp det filmtittelen sier dersom mannen hennes ikke redder livet til en viss «Game of Thrones»-karakter. Foto: Andreas Branch/Patrick McMullanVis mer

(Dagbladet): Amanda Peet er gift med David Benioff, en av de to genierklærte regissørene bak «Game of Thrones».

Advarsel: Nedenfor følger én stor «Game of Thrones»-spoiler! Gå tilbake til db.no om du ikke har sett sesong fem av «Game of Thrones», men planlegger å gjøre det. 

Det ble som kjent oppstandelse og full furore da prettyboy og wannabe-martyr Jon Snow tilsynelatende ble tatt av dage i siste episode av «Game of Thrones» sesong fem. Publikum var slettes ikke klar for å vinke farvel til den sverdslyngende helten. 

Elsker, elsker ikke Amanda Peet, kjent fra «Whole Nine Yards» og tv-serien «Jack & Jill», bruker nå alt hun har av ekteskapelig press på å sørge for at ektemannen ikke skriver Snow ut av serien likevel: Hun truer med å skilsmisse.

TRUER MED SKILSMISSE: Amanda Peet er gift med «Game of Thrones»-regissør David Benioff. Nå har hun gitt ham et ultimatum. Foto: NTB Scanpix
TRUER MED SKILSMISSE: Amanda Peet er gift med «Game of Thrones»-regissør David Benioff. Nå har hun gitt ham et ultimatum. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg fortalte ham «jeg skal ikke be om skilsmisse bare du gir meg fysiske bevis for at Snow er i serien, og med replikker, ikke bare i en begravelses-scene. Gjør du det, så skal jeg fortsette å være gift meg deg», sier hun til The Huffington Post, og forklarer ektemannens påfølgende reaksjon:

- Han så på meg med et grusomt pokerfjes. Jeg vet ærlig talt ikke om jeg elsker ham mer. 

- Føler meg forrådt Fans verden over reagerte med sjokk da Jon Snow plutselig befant seg i gal ende av 15-20 knivstikk til mageregionen, og mente voldsspiralen i serien nå hadde bikket over til det ekstreme

Peet forteller videre at hun også føler seg såra over ektemannens grusomme behandling av Jon Snow.

- Jeg føler meg fremdeles forrådt, jeg føler meg forrådt både som fan og som kone. 

Peet, som fans flest, har brukt tida mellom sesong fem og opptaksstart til den nye «Game of Thrones»-sesongen på å lete etter spor om Kit Harington, mannen som spiller Jon Snow, fortsatt er med i serien eller ei. Blant annet er Haringtons hårlengde blitt et hett tema. 

Les også: - Jeg gråt etter sexscene i «Game of Thrones».