Johnny Depp i Norge:

Truet etter avlysning: - Ubehagelig

Festivalarrangør Thomas Ingebrigtsen mottar trusler etter at Johnny Depp og Jeff Beck måtte kansellere besøket i Kristiansund.

MOTTAR TRUSLER: Da det ble kjent at duoen Jeff Beck og Johnny Depp måtte avlyse konserten i Kristiansund, mottar festivalsjef Thomas Ingebrigtsen trusler. Her møter Depp Dagbladet i Oslo, før turen går videre i buss til Gardermoen. Foto: Runa Leinan / Dagbladet
MOTTAR TRUSLER: Da det ble kjent at duoen Jeff Beck og Johnny Depp måtte avlyse konserten i Kristiansund, mottar festivalsjef Thomas Ingebrigtsen trusler. Her møter Depp Dagbladet i Oslo, før turen går videre i buss til Gardermoen. Foto: Runa Leinan / Dagbladet Vis mer
Publisert

Fredag ettermiddag reiste skuespiller og artist Johnny Depp og gitarlegende Jeff Beck fra Grand Hotel i Oslo.

Duoen skulle i utgangspunktet ha spilt konsert på Sentrum Scene fredag kveld, og så reist videre til Kristiansund for å spille på Tahitifestvalen lørdag kveld.

Slik ble det ikke, da et av bandmedlemmene testet positivt for covid-19. Dermed ble konserten i Oslo utsatt til 2. juli, og opptredenen i Kristiansund avlyst.

Trusler på e-post

Etter at det ble kjent at Depp skulle ta turen til Tahitifestivalen har det vært svært hektisk for festivalsjef Thomas Ingebrigtsen. Det hele toppet seg da beskjeden om at festivalens trekkplaster for lørdagen røk.

STJERNBESØK: Superstjerna Johnny Depp er på vei til Stockholm, og møtte Dagbladet på veien ut av Grand Hotel. Video: Birgitte Kristiansen Vis mer

Selv om de fleste har vist forståelse for at det måtte bli sånn, er det likevel noen som har tatt ut frustrasjonen på festivalsjefen.

- Jeg har fått trusler på mail i natt, med beskjed om at jeg ikke må vise meg i byen, og hintet om at jeg skulle få juling, sier Ingebrigtsen til Dagbladet.

Det var Tidens Krav som meldte om dette først.

- Ubehagelig

Han sier at han foreløpig ikke orker å ta dette alvorlig.

- Det er nok mest sannsynlig fyllevrøvl, men det vet jeg jo ikke. Det er klart det er ubehagelig å få slike meldinger. Jeg har gått rundt og sagt at Johnny Depp bare er en person som har krav på privatliv. Selv er jeg en lærer med to barn, så jeg synes ikke dette er gøy jeg heller, forklarer han.

HEKTISK: Festivalsjef Thomas Ingebrigtsen har hatt en svært hektisk periode etter at det ble kjent at Johnny Depp skulle gjeste Jeff Becks konsert på Tahitifestivalen. Foto: Privat
HEKTISK: Festivalsjef Thomas Ingebrigtsen har hatt en svært hektisk periode etter at det ble kjent at Johnny Depp skulle gjeste Jeff Becks konsert på Tahitifestivalen. Foto: Privat Vis mer

Til Dagbladet sier han at han på et tidspunkt tok telefonen og sa: «Hvis du har tenkt å ta livet av meg nå, så må jeg nesten be deg ringe noen andre».

- Lei oss

Han understreker at han, på lik linje med alle som hadde gledet seg til å se Depp og Beck lørdag kveld, også er veldig lei seg for at utfallet ble slik.

- For dem som tror at vi nå sitter og gnir oss i hendene over dette, så tar de skammelig feil. Vi er mange som har jobbet et helt år, gratis, for at dette skulle skje. Vi er like lei oss som alle andre, sier Ingebrigtsen.

STEPPER INN: Hellbillies stepper inn på Tahitifestivalen lørdag kveld. Foto: Cornelius Poppe / NTB
STEPPER INN: Hellbillies stepper inn på Tahitifestivalen lørdag kveld. Foto: Cornelius Poppe / NTB Vis mer

Festivalsjefen er sjeleglad for at Hellbillies var såpass sporty at de stepper inn som erstatter lørdag kveld. Festivalsjefen håper at folk, til tross for avlysningen, stiller på festival.

- Det er noen få som har bedt om å få pengene tilbake etter at konserten ble avlyst, men det er da flere artister på festivalpasset! Om så: Kom for festivalen sin del! Det er meldt 30 grader og sol - så godt vær har det aldri før vært på Tahitifestivalen, sier Ingebrigtsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer