«Truls à la Hellstrøm»-episode stoppet

Ukens episode stoppes midlertidig, etter at Mattilsynet har startet tilsyn på en av gårdene som ble besøkt i programmet.

KRAMPE: I første episode av TV 2-programmet «Truls à la Hellstrøm», reiser Eyvind Hellstrøm og Truls Svendsen til Japan for å starte en pop-up-restaurant, men de får problemer allerede på et gjestehus i Kyoto. Video: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På tirsdag skrev TV 2 at episoden der duoen besøker Valdres, har blitt byttet ut med neste ukes episode. Svendsen og Hellstrøm besøker en gård i Valdres, og senere har Mattilsynet avdekket alvorlige forhold på gården, og de har fått inn flere bekymringsmeldinger.

Programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen skriver i en e-post til Dagbladet at de ble gjort kjent med bekymringsmeldingene gjennom mediene.

- TV 2 ble sist helg gjort oppmerksomme på at Mattilsynet, på bakgrunn av bekymringsmeldinger rundt dyrevelferd, i slutten av oktober gjennomførte et tilsyn på en av gårdene «Truls à la Hellstrøm»-produksjonen besøkte i Valdres i juli. Vi ble kjent med dette gjennom en sak trykket i Avisa «Valdres» på lørdag, uttaler Haldorsen.

På bakgrunn av dette, valgte TV 2 å ta episoden ut av skjemaet, og erstatte den med neste ukes episode.

- Nå vil vi bruke litt tid på å vurdere om vi vil sende dette programmet på et senere tidspunkt eller ikke, forteller Haldorsen.

- Ingen mistanker

Haldorsen forteller at produksjonen ikke hadde noen mistanker om problemer ved dyreholdet da de besøkte gården.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer