Truls Svendsen om nytt tv-konsept: - Det har vært en jævlig tur

Slik blir TV 2-høsten.

PÅ REIS: Truls Svendsen skal nok en gang ut på tur. I programserien «Truls - Oppdrag Norge» skal programlederen gjennom alle Norges fylker.
Foto: Nina Hansen / Dagbladet
PÅ REIS: Truls Svendsen skal nok en gang ut på tur. I programserien «Truls - Oppdrag Norge» skal programlederen gjennom alle Norges fylker. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN/OSLO (Dagbladet): Den endelige oversikten over høstens programmer på TV 2 ble lagt fram i Bergen i dag.

Kanalen har i forkant sluppet deler av opplegget, deriblant den nye humorserien «Hæsjtægg» og dramasatsingen «Okkupert», som i dagens papirutgave av Dagbladet får krass kritikk av Russland-eksperter (krever innlogg).

Under dagens lansering ble det også kjent at seerne får flere nye konsepter servert denne høsten.

- Jævlig tur Blant nyhetene finner man «Truls - Oppdrag Norge», hvor den folkekjære Truls Svendsen igjen skal ut på nye eventyr, og denne gang gjennom alle landets 19 fylker.

- Det har vært en jævlig tur, sier Truls Svendsen når programmet blir presentert.

Overfor Dagbladet utdyper Svendsen:

- Det er fint når alt er over, også tenker man gjerne tilbake at det har vært en fin tur likevel. Det er jo mine frykter som blir utfordret, og den biten var ganske jævlig. Men man ender jo opp med både selvutvikling og innimellom en mestringsfølelse, noe som har vært fint, sier han. 

Programlederen har tidligere hatt stor suksess på kanalen med «Truls - oppdrag Hurtigruten» og aller nyligst «Tjukken og Lillemor».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.