Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Trump med svært lettlest bokanbefaling

Består av 260 blanke sider.

BOKTIPS: President Donald Trump har anbefalt boka «Grunner til å stemme på demokratene» til følgerne sine på Twitter. Foto: Yuri Gripas/Reuters/Scanpix
BOKTIPS: President Donald Trump har anbefalt boka «Grunner til å stemme på demokratene» til følgerne sine på Twitter. Foto: Yuri Gripas/Reuters/Scanpix Vis mer
image: Trump med svært lettlest bokanbefaling

Mens Syria står i brann, Tyrkia er truet av uro og Nord-Korea, vel, er Nord-Korea, ser USAs president, Donald Trump sitt snitt til å komme med et boktips.

- En flott bok du vil like: «Grunner til å stemme på demokratene» av Michael J. Knowles, skriver han på Twitter.

Boka kan best karakteriseres som lettlest. Med unntak av tittelen, innholdsfortegnelse, et kort sitat fra den greske historikeren Thukydid og kapitteltitlene, er sidene blanke.

Den ble publisert i februar i år, og har faktisk toppet bestselgerlista til Amazon, skriver Washington Post.

Prisen er 9,99 dollar.

LETTLEST: Jeg kom meg gjennom den i ett jafs, skriver en anmelder hos Amazon.
LETTLEST: Jeg kom meg gjennom den i ett jafs, skriver en anmelder hos Amazon. Vis mer

Og leserne ser ut til å sette pris på hva de får for pengene. Den har fått nær 2000 anmeldelser, snittkarakteren er 4,8 av 5 stjerner.

- Hvis du noen gang har slitt med å forstå hva som foregår inni hodene til Chuck Schumer og Nancy Pelosi, er dette boka for deg, skriver en anmelder.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media