Dinesh D'Souza benådet:

Trump opphevet «hevn fra Obama»: - Hva er det han gjør?

- Han sa: «You were screwed», sier D'Souza om telefonsamtalen med president Trump.

BENÅDET: Torsdag morgen varslet USAs president Donald Trump at han vil benåde Dinesh D'Souza, som ble dømt for å bryte lovene for kampanjefinansiering i 2012. D'Souza har blant annet laget dokumentaren «2016: Obama's America», og sier han tror straffeforfølgelsen var hevn fra Obama. Foto: NTB scanpix
BENÅDET: Torsdag morgen varslet USAs president Donald Trump at han vil benåde Dinesh D'Souza, som ble dømt for å bryte lovene for kampanjefinansiering i 2012. D'Souza har blant annet laget dokumentaren «2016: Obama's America», og sier han tror straffeforfølgelsen var hevn fra Obama. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag morgen postet USAs president Donald Trump en melding på Twitter der han skriver: «Vi vil gi en full benådning til Dinesh D'Souza i dag. Han ble behandlet dårlig av våre myndigheter».

- Han sa jeg var en stor stemme for Amerika. Og så sa han: «You were screwed», sier Dinesh D'Souza til The Hollywood Reporter om telefonsamtalen med president Donald Trump.

Dinesh D'Souza er en konservativ filmskaper og forfatter som ble dømt for å bryte lovene for kampanjefinansiering i 2012, og i 2014 dømt til fem års prøvetid etter å ha innrømt å ha gitt ulovlige finansielle bidrag til en kandidat som stilte til valg for å bli senator.

Han fortsetter å referere til telefonsamtalen med Trump:

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer