Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«The Apprentice»

Trump: Schwarzenegger gir seg ikke frivillig i «The Celebrity Apprentice»

Arnold Schwarzenegger gir Trump skylda for dårlige seertall. Trump tordner tilbake og sier Schwarzenegger ble sparket av egne seertall.  

SLUTTER: Arnold Schwarzenegger gir seg etter dårlige seertall i «The New Celebrity Apprentice». Foto: AFP
SLUTTER: Arnold Schwarzenegger gir seg etter dårlige seertall i «The New Celebrity Apprentice». Foto: AFP Vis mer

(Dagbladet/NTB): Helt siden åttende sesong av «The Celebrity Apprentice» har det vært munnhuggeri mellom skuespiller og tidligere California-guvernør Arnold Schwarzenegger og USAs president Donald Trump.

I går ble det kjent at Schwarzenegger gir seg som programleder i programmet, men drittslengingen har ikke gitt seg av den grunn.

I dag tordner igjen Donald Trump mot filmstjernen på Twitter. Her hevder han at skuespilleren ikke gikk frivillig som programleder, men ble «sparket» av dårlige seertall. Det er trist å ende et fantastisk show på denne måten, skriver Trump.

Muskelbunten tok over stafettpinnen som programleder fra Donald Trump, da han ga seg for å bli USAs president.

TV-seerne var imidlertid ikke helt fornøyd med byttet, og seertallene har stupt.Der de tidligere deltakerne før fikk høre ordene «You’re fired» innførteTerminator-stjernen sitt eget slagord, «You´re terminated» da han tok over programlederstolen.

Mente han ødela programmet

- Seertallene har gått nedover og det har vært en ren og skjær katastrofe, har Trump tidligere uttalt om Schwarzeneggers innsats som programleder for kjendisversjonen av Trumps TV-konsept «The Apprentice.»

I en rekke Twitter-meldinger har Trump gått hardt ut mot skuespilleren som han mener har ødelagt programmet.

- Dårlig ettersmak

Det var filmtidsskriftet Empire, som først omtalte at Schwarzenegger nå gir seg som programleder.

Schwarzenegger selv har imidlertid gitt USAs president Donald Trump skylda for programmets synkende popularitet. Trump har fortsatt en produsentrolle og ifølge Schwarzenegger har det lave seertallet sammenheng med en seerboikott.

– Da folk fikk greie på at Trump fortsatt tok imot penger fra programmet, boikottet halvparten av seerne det, sier filmstjernen. Han mener Trumps innblanding gir en «dårlig ettersmak» og skremmer bort både seere og sponsorer.

I en pressemelding utdyper Schwarzenegger at han har satt pris på sin tid som programleder og sier at han gjerne vil samarbeide med menneskene bak serien igjen – men da i et program «uten samme baggasje».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media