Trump spilte The Rolling Stones' ikoniske låt etter seieren. Da tok Mick Jagger til Twitter

Ikke fornøyd med Trumps låtvalg etter seierstalen.

Kjenner du igjen låta?: Rolling Stones-legenden Mick Jagger reagerte kraftig på seansen etter Donald Trumps tale. Video: CNN/Foto: Marcel Thomas/zuma/splash News Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Donald Trump har lagt sin elsk på flere The Rolling Stones-låter, deriblant «You Can't Always Get What You Want», som han har brukt ved en rekke valgkampopptredener i månedsvis.

Da valgresultatet var klart onsdag morgen, norsk tid, kunne man tydelig høre «You Can't Always Get What You Want» over høyttalerne i Trumps valgvakelokaler på Hilton i New York, etter at han hadde holdt sin seierstale.

Det fikk legenden Mick Jagger til å ytre seg på mikrobloggnettstedet Twitter.

- Jeg så akkurat på nyhetene. Kanskje de ber meg om å synge «You Can't Always Get What You Want» på innsettelsen, skrev Jagger på sin profil.

Vil ikke assosieres med Trump

Det er ikke bare denne låta Trump har brukt på sine arrangementer. I mai spilte han låta «Start Me Up», som fikk Rolling Stone til å rase. Gruppa ønsket ikke å bli assosiert med Trump, og ba ham slutte å spille låtene deres på valgkamparrangementer.

- The Rolling Stones har gjentatte ganger bedt Trump om å ikke bruke musikken deres. De har spurt om at han slutter med dette, skrev bandet på Twitter i juli, ifølge Billboard.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer