Trumps tidligere realityprodusent: 
- Dette er bare begynnelsen. Det blir mye verre

«The Apprentice»-produsent hinter til mer kompromitterende opptak av Donald Trump.

ANDRE SESONG: Her er Donald Trump på vei til castingen av andresesongen av «The Apprentice». Foto: Frank Franklin II / AP / NTB Scanpix
ANDRE SESONG: Her er Donald Trump på vei til castingen av andresesongen av «The Apprentice». Foto: Frank Franklin II / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Som produsenten for sesong 1 og 2 av «The Apprentice» forsikrer jeg dere om følgende: Når det gjelder opptaket av Trump finnes det mye verre. Dette er bare begynnelsen, skriver tv-produsent Bill Pruitt på Twitter.

Pruitt har tidligere jobbet tett på den særdeles kontroversielle presidentkanditaten Donald Trump under arbeidet med realityprogrammet «The Apprentice».

Produsenten hinter dermed sterkt til at det finnes mer sensitivt og kompromitterende materiale Trump helst ikke ønsker at skal se dagens lys.

KVINNEKRITIKK: Donald Trumps omtale av kvinner er på ny gjenstand for kritikk. Denne gang grunnet en video fra 2005 der Trump beskriver hvordan man kan opptre rundt kvinner når man er rik og berømt som han er. Video: CNN Vis mer

Donald Trump kan som kjent i løpet av det siste døgnet ha fått pulverisert håpet om å innta Det hvite hus som amerikanernes nye president denne høsten.

Et ti år gammelt lydklipp hvor forretningsmogulen snakker om å klå kvinner i skrittet slo brått ned som en bombe i presidentvalgkampen fredag.

LES OGSÅ: Dette er dama Trump sjikanerer

Som svar på tweeten til Pruitt følger ikke overraskende den internasjonalt kjente varsleren Julian Assanges Wikileaks-organisasjon med en oppfordring om å sende dem det materialet han eventuelt besitter.

«LA OSS VÆRE REALISTISKE»: Trump holder en unnskyldnings-tale etter at et 11 år gammelt lydklipp ble sluppet ut til offentligheten. Video: Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Trump har selv ikke svart på det truende hintet direkte.

Natt til mandag norsk tid møtes Donald Trump og Hillary Clinton i den andre av tre debatter før presidentvalget. Han nekter å trekke seg fra valgkampen.

Les om mer den siste utviklingen i saken i artiklene under:

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer