Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Truseløs Grand prix-vertinne saksøkt

Fjorårets Grand Prix-vertinne, Ulrika Jonsson er saksøkt for 1,7 millioner kroner av et mobiltelefonselskap.

Jonsson, som først fikk sin berømmelse som blond værdame på britisk TV, vakte oppsikt i fjor da hun i forkant av sin vertinnejobb i den internasjonale Grand prix-finalen sto fram som truseløs og i lenker i det britiske harrybladet «Loaded».

Utallige kjærlighetshistorier med hete mannenavn har gitt næring til mangt et britisk tabloid-oppslag, som da hun kunne fortelle at prins Andrew ikke var homofil, men ikke ville fortelle hvordan hun kunne være så sikker på det. Men det var fjorårets forhold til Stan Collymore som ble det mest kjente etter at Aston Villa-stjernen banket henne opp på en pub i Paris.

Nå er det et mobiltelefonselskap som er ute etter dem omstridte værdamen. Jonsson omtales i britisk TV-bransje som «et levende kassa-apparat». Hun tar minst 200 000 kroner for å holde en tale, og ingen reklame-oppdrag for under 2 millioner kroner. Jonsson skal ha fått fete forskudd fra selskapet Pocket Phone Shop for planlagte opptredener og fotoseanser, men har altså aldri møtt opp. Noe Jonssons selskap The Talent Corporation benekter. Og dermed brygger det nok en gang opp til storm for værdamen Ulrika.

I KLEMMA: Ulrika Jonsson saksøkes for 1,7 millioner.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling