Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Trygve Hegnar har kjøpt ABC Startsiden

Går fra økonomiaviser til det generelle nyhetsbildet. 

OPPKJØP: Trygve Hegnar, som eier og er redaktør for tidsskriftene Kapital og Finansavisen, har kjøpt opp ABC Startsiden og ABC Nyheter. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
OPPKJØP: Trygve Hegnar, som eier og er redaktør for tidsskriftene Kapital og Finansavisen, har kjøpt opp ABC Startsiden og ABC Nyheter. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

Periscopus AS, som eies av Trygve Hegnar, har kjøpt ABC Startsiden av Telenor. Det melder Hegnar Media i en pressemelding. Kjøpet omfatter alle aksjer i selskapet.

- Vi går fra nisjeprodukter som Kapital, Finansavisen og Hegnar.no til det store, generelle nyhetsbildet, sier Trygve Hegnar i pressemeldingen.

Økonominettstedet Hegnar.no, er det tiende største nettstedet i Norge om man måler i antall sidevisninger, mens ABC nyheter er det ellevte og Startsiden det femte største, ifølge tall fra Topplisten.

Espen Udland, administrerende direktør og ansvarlig redaktør i ABC Startsiden, sier han er svært positiv til at Hegnar har kjøpt selskapet.

- Vi får en eier i Trygve Hegnar som har et sterkt engasjement for medier. Med vår heldigital virksomhet og posisjoner blir ABC Startsiden AS en vesentlig bidragsyter for Hegnar. Jeg opplever at vi har en utfordrerkultur i begge selskapene og vi er både entusiastiske og stolte over at Trygve Hegnar vil være med å videreutvikle Startsiden, sier Espen Udland.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media