Tufte-gutta jakter på kjærligheten

Hard kamp om tv-tirsdagen.

(Dagbladet.no): TV 2 håper å ta grep om tv-tirsdagen denne høsten, og «Jakten på kjærligheten» har tradisjonelt vært et av kanalens sterkeste kort.

Men TVNorge vil ikke gi seg uten kamp. 26. september lanserer kanalen den nye «Heia Tufte»-sesongen, på nøyaktig samme tidspunkt som konkurrentens kjærlighetsjakt, skriver Kampanje.

- Denne høsten må vi bruke all den ammunisjonen vi har i kampen om tv-seerne og i konkurransen med TV 2, sier TVNorges programdirektør Eivind Landsverk til Kampanje.

I tillegg til realityprogrammet, har TV 2 et sterkt kort i form av den innkjøpte serien «Grey\'s Anatomy», som også sendes tirsdag. TVNorge sender «CSI».

Dermed er det duket for hard kamp om seere og annonsekroner. Landsverk mener TVNorge må gå offensivt til verks.

- Ellers så ville jo TV 2 ta tirsdagen. Vi må stille i den kampen og krigen om seerne med våre sterkeste kort. Både seerne og annonsørene vil ha Tufte tilbake, og derfor trår vi til og er tøffe, sier han.

Den nye sesongen av «Jakten på kjærligheten» starter én uke tidligere enn «Tufte 2». TV 2 håper også at de vil tjene på at de sender sin realitysatsing en halvtime tidligere enn konkurrenten.

- Vi tror at de som ser på «Jakten på kjærligheten» og liker det de ser blir værende på kanalen og fortsetter å følge med på serien. Men dette blir en utfordring for begge kanaler, sier TV 2s informasjonssjef Marianne Røiseland til Kampanje.

TIL KRIG: «Tufte»-gutta går i strupen på «Jakten på kjærligheten». Her er fjorårets deltakere i nerdefotball-serien. FOTO: EIRIK HELLAND URKE
TIL KRIG: «Tufte»-gutta går i strupen på «Jakten på kjærligheten». Her er fjorårets deltakere i nerdefotball-serien. FOTO: EIRIK HELLAND URKE Vis mer
FÅR KONKURRANSE: Katrine Moholt i «Jakten på kjærligheten».