TULL

Keanu Reeves har innrømmet at han har godt kjennskap til narkotika. I følge Matrix-stjernen kan det gi deg en åpenbaring.

I stedet for å benekte at han har brukt narkotika, kommer stjernen fra «The Matrix» rett ut og sier at han bruker narkotika. Og ja, han synes narkotiske stoffer kan gi en fantastisk opplevelse. Ikke akkurat det man forventer å høre fra en av verdens største filmstjerner, som skal være et forbilde for mange fans.

- Jeg har hatt fantastiske opplevelser med narkotika, og hatt åpenbaringer om livet. Også mens jeg har jobbet, sier Keanu Reeves (36) til Vanity Fair.

Problemer i Hollywood

Keanu Reeves har hatt sine oppturer og nedturer i filmbyen. Han innrømmer gjerne at ryktet om hans narkotikabruk har skadet ham.

- For å bli kvitt ryktet har jeg gjort ting jeg normalt ikke ville gjort, som en musikkvideo med Paula Abdul («Rush») og en japansk reklamefilm for å betale husleia, sier Keanu.

På tross av dårlig rykte og narkobruk, er Keanu Reeves på en solid opptur. Suksessen med «The Matrix» sørget for at Keanu igjen er blant produsentenes favoritter. Snart er han aktuell i Sam Raimis «The Gift» med blant andre Cate Blanchett.

Reeves hevder at han nå er kvitt sine laster, men hva som er en last kan selvsagt diskuteres.

- I dag har jeg kvittet meg med mine laster. Jeg ser i alle fall ikke på dem som laster - i hvert fall er ikke røyking en last, smiler Keanu Reeves.

KEANU REEVES på premieren til sin siste film «The Gift»