Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

TULL!

Liz Hurleys som Satan? Perfekt, mener mange og Liz selv sier at favorittsynden er begjær.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liz Hurley er vel mer kjent for sitt forhold til Hugh Grant enn sine prestasjoner på kinolerretet. Nå er hun klar med filmen "Bedazzled", mot Brendan Fraser ("The Mummy"). Her skal hun forsøke å friste den godeste Brenndan til å begå alle de syv dødlige syndene.

At den vakre Liz skal spille selveste selveste Lucifer har falt i god jord hos satandyrkere. Church of Satan sier at Liz er det ideelle valget for Lucifer. Med sitt vakre utseende vil hun gi Satan et godt rykte.

- Vi har store forhåpninger tildenne filmen. Vi tror Liz vil gi et korrekt bilde av Satan, som en figur som kun gir nytelse og ikke smerte, sier Peter Gilmore, talsmann for Church of Satan til Film Unlimited.

Liz Hurley vil ikke kommentere utspillet fra Church of Satan men sier at hun har begått alle de syv dødssyndene.

- Jeg har begått alle de syv dødssyndene. Begjær er min favoritt - den gjorde underverker for huden min. de fleste trenger litt spenning i luften og intet er bedre enn litt begjær i luften, sier en spøkefull Liz Hurley