Tungmetall

Benea Reach ristet grunnvollen på Hove.

HARDTSLÅENDE: Benea Reach jobbet hardt fra hovedscenen, men vokalisten må lære seg å snakke til publikum. Foto: Lars Eivind Bones
HARDTSLÅENDE: Benea Reach jobbet hardt fra hovedscenen, men vokalisten må lære seg å snakke til publikum. Foto: Lars Eivind BonesVis mer

||| TROMØYA (Dagbladet): Benea Reach er utvilsomt et velspillende band. Det har de bevist på plate før og det gjorde de også under sine tilmålte 45 minutter på hovedscenen også.

Mattemetal, små doser hardcore og industri i en salig blanding er ikke det man klistrer merkelappen lettbeint festivalmoro på, men Oslogjengen har et godt arsenal av fengende og blytunge riff som mykner opp det mer innadvendte og komplekse arrangementene.

Man kan selvsagt si at de nok garantert hadde gjort større vei i vellinga om de hadde spilt i Teltet etter mørkets frembrudd, men den mannsterke gjengen bruker den store scenen etter beste evne.

Da får vi heller se mellom fingrene alle de døve sutremeldingene vokalist Ilka Volume serverte mellom låtene. Det er ikke slik man skaffer seg nye venner på festival.