Tungtvann alene

Etter en hektisk presseuke lot vi Poppa Lars og Jørg-1 i Tungtvann intervjue hverandre for å få noe vettig ut av dem. Det gikk sånn passe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

J1: Lars, du er jo kjent som en surmaga gammel søttitallskamerat som er oppforstra på old school rap. Man hører jo på den nye plata at du er litt mer inspirert av dansegulvvennlige beats enn de navlebeskuende tidlignittitallsproduksjonene som du tidligere har vært kjent for. Hva er trikset?

PL: Trikset er å omgi seg med unge, vitale folk som kan fore meg med historier om hvordan det er å være ung i dag. Hva med deg, føler du et press for å leve opp til ryktet som Norges beste norskspråklige rapband?

J1: Nei. Det er ikke noe press, så lenge alle de andre er ræva.

PL: Vi er så langt foran alle andre, vi er egentlig i 2012. Det er derfor vi blir kalt veteraner. Det er egentlig tolv år siden debutalbumet vårt.

J1: 2012 skal være det året jorda går under. Så i det øyeblikk de andre har tatt oss igjen og skjønt hva vi driver med, er det for seint, for da er det over.

PL: Og mens vi venter på de andre, har vi en helvetes fæst.

J1: Hva mener du med alt doppratet, Lars?

PL: Det syns jeg var et vanskelig spørsmål. Det er en stor problematikk. Jeg vil ikke komme med et populistisk utsagn, som «Ja til Rusbrus».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer