Tungtvann gjenforenes

Opptrer sammen igjen seks år etter de gikk av med «pensjon».

SAMMEN IGJEN: I 2007 annonserte Lars A. Sandness (t.v). og Jørgen Nordeng i Tungtvann at gruppa skulle oppløses. I den anledning stillte de opp som pensjonister på fotoshoot for Dagbladet.   Foto: Siv Johanne Seglem/ Dagbladet.
SAMMEN IGJEN: I 2007 annonserte Lars A. Sandness (t.v). og Jørgen Nordeng i Tungtvann at gruppa skulle oppløses. I den anledning stillte de opp som pensjonister på fotoshoot for Dagbladet. Foto: Siv Johanne Seglem/ Dagbladet.Vis mer

I begynnelsen av 2007 annonserte den populære hip hop-gruppen fra Nordland at de ville oppløses etter en avskjedsturneet med samleplata «96%». Gruppa som ga ut sin første plate «Nord og Ne» i 2000 har gitt ut til sammen fem album, og har blant annet samarbeidet med den svenske hip hop-stjernen Timbuktu.

Etter bruddet har frontfigur i gruppa, Jørgen Nordeng, bedre kjent som Joddski, gitt ut tre soloalbum. Sammen med makker Håvard «Jan Steigen» Jenssen bidro han i 2010 som korleder for Team Joddski i TV2-programmet «Det store korslaget», som endte med en tredjeplass for koret fra nord. 

Nå kommer gutta igjen sammen. Anledningen er P3's og National Rap Shows (NRS) 20-årsjubileum. 

-

Jubileumsprogrammet skal sendes på P3 fredag 4. oktober. NRS er kanalen lengstlevende program, og i tillegg til Tungtvann kommer et bredt klientell med både nykommere og etablerte artister innenfor hip hop-sjangeren. 

MED PÅ FEIRINGEN: Bergensrapper Lars Vaular skal også bidra i jubileumssendingen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
MED PÅ FEIRINGEN: Bergensrapper Lars Vaular skal også bidra i jubileumssendingen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer