«All Eyez on Me»

Tupac ble drept på brutalt vis som 25-åring. Filmen om hans ville liv får nå juling av kritikerne

Kritikerflopp.

TRAILER: Spillefilmen «All Eyez on Me» handler om livet til den avdøde poeten, skuespilleren, rapperen og aktivisten, Tupac Shakur. Video: Lionsgate Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fredag har spillefilmen «All Eyez on Me», som handler om livet til den avdøde aktivisten, poeten, skuespilleren og rapperen, Tupac Amuru Shakur, premiere i Norge.

Det er knyttet store forventninger til den biografiske filmen om den kontroversielle figuren Shakur. Som en av tidenes største og mest hyllede rappere, rakk han å selge millioner av album, spille i en rekke filmer og skape en lang rekke overskrifter før han ble brutalt skutt og drept i 1996, 25 år gammel.

Skuffede anmeldere

Nå tikker imidlertid anmeldelsene av «All Eyez on Me» inn, og det ser tilsynelatende ut som at regissør Benny Boom har bommet. Bransjeindikatoren Rotten Tomatoes summerer opp domsavsigelsene til toneangivende anmeldere, og «All Eyez on Me» har en score på bare 22 prosent, noe som så smått indikerer en kritikerflopp.

Rolling Stone Magazine, som i anmeldelsen omtaler Shakur som gangsterrappens Gandhi, mener publikum får mye mindre enn de fortjener:

«For alle dem som er fornøyde med å se Shakur få sin dose «synder-helgen»-behandling er dette kanskje nok. Men for alle som forventet at Tupac fikk sin egen film på nivå med «Straight Outta Compton» (filmen om rapgruppa N.W.A. red. anm.), vel vi «ain't mad at cha», bare svært skuffet.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer