Turbobryllup

Her har Turboneger-vokalist Hans-Erik Dyvik Husby (32), alias Hank von Helvete, og Heidi Riise (24) akkurat gitt hverandre sitt ja.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter mange tøffe år bak seg som heroinmisbruker, kunne en lykkelig Hank von Helvete gå nedover kirkegulvet som nygift mann i ærverdige Nordstrand kirke i Oslo i går ettermiddag. Derfra bar det rett på bryllupsfest med 75 gjester til middag.

Bror laget musikk

Og med bandkollega Thomas «Happy-Tom» Seltzer som forlover var det også duket for en skikkelig tale til brudgommen seinere på kvelden. Selve vielsen gikk fint.

-  Det var veldig fint. Og veldig bra musikk, spesiallaget for anledningen av Hans-Eriks bror, Kaare, sier Seltzer til Dagbladet når vi treffer ham på kirkebakken.

Hans-Erik og Heidi har vært kjærester i et par års tid og traff hverandre i Vesterålen da han var på rehabilitering hjemme på Å i Lofoten.

Nordstrand kirke er en svært populær kirke å gifte seg i i Oslo, og vanligvis får man ikke vie seg der på grunn av kø - med mindre man kommer fra bydelen eller har foreldre som gjør det. Heidis foreldre bor på Nordstrand, og hun er også døpt i kirken.

Man forbinder ikke umiddelbart en mann som frivillig har tatt aliaset Helvete med den største gudstro og kirkebryllup, men det er ifølge «Happy-Tom» helt feil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer