OSLO 20070622: Hank von Helvete i Turboneger fotografert på scenen under VGLISTA TOP20 på Rådhusplassen i Oslo fredag kveld.
Foto: Kyrre Lien / SCANPIX .
OSLO 20070622: Hank von Helvete i Turboneger fotografert på scenen under VGLISTA TOP20 på Rådhusplassen i Oslo fredag kveld. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX .Vis mer

Turboneger på plass i «Rock Band»

«Wasted Again» neste uke.

(Dagbladet.no): I fjor kunne Turboneger fortelle at de var i samtaler med utviklerne av både «Rock Band» og «Guitar Hero» om å få låtene deres inn i musikkspillene.

I dag annonserte MTV og Harmonix at de er først ute med Turboneger i «Rock Band».

Låta som vil være mulig å laste ned til spillet på Xbox 360 og PlayStation 3 neste uke, er «Wasted Again» fra 2005-albumet «Party Animals».

Stor interesse
- Jøss, sier du det? Jeg vet jo at vi har gjort en deal om «Rock Band», men visste ikke når og hvor. Men dette er jo hyggelige nyheter, sier bandets manager Rune Grønn til Dagbladet.no når vi ringer ham for en kommentar.

Avtalen ble inngått i fjor, og ifølge Grønn har det vært stor interesse for Turboneger i USA siden den gang.

- Nå kommer denne typen henvendelser hele tiden, spesielt når det skal lages lokale versjoner av spill og slikt. Vi får også mye forespørsler på film- og tv-produksjoner, og har med to låter i den kommende MTV-serien «Nitro Circus», sier Grønn.

«Guitar Hero» og SingStar»
Som Dagbladet.no tidligere har erfart, er det flere fans av Turboneger hos utviklerne av musikkspill - «Rock Band»-produsent Helen McWilliams har blant annet fortalt at hun spiller coverlåter av Turboneger med sitt eget band.

- Vi har vært i dialog med de som lager «SingStar» via vårt engelske management, og jeg vet at det er noe på gang der. Når det kommer til «Guitar Hero» er vi på et tidlig stadium, men vi har samtaler om å gjøre noe mer ut av det. Jeg skal ha et telefonmøte med dem til uka, så får vi se hvor det tar oss, sier Grønn til Dagbladet.no

Turbo-låta kommer i en pakke sammen med to White Zombie-låter, «More Human than Human» og «Black Sunshine». Pakken vil være tilgjengelig den 17. februar på Xbox 360 og 19. februar på PlayStation 3.