Tusen tiki-taka skal dere ha gode venner og mister P.

Og ledelsen i NFF burde få knotta først hver morgen av den gamle midtstopper, Anders Jacobsen. 

DOBBELGJENGER: Den nye norske landslagssjefen, Lars Lagerbäck, er Drillos dobbeltgjenger innenfor valgfaget fotball. De er begge opptatt av det fotball handlerr om:  Å vinne. Her ser vi to etter at Island har slått Norge 2-0. Søta bror mot sura bror. Foto: Bjørn Langsem.
DOBBELGJENGER: Den nye norske landslagssjefen, Lars Lagerbäck, er Drillos dobbeltgjenger innenfor valgfaget fotball. De er begge opptatt av det fotball handlerr om:  Å vinne. Her ser vi to etter at Island har slått Norge 2-0. Søta bror mot sura bror. Foto: Bjørn Langsem. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Oppskrifter er like populært som stensil. Her ei oppskrift på hvordan komme på kant med nære venner og gode kolleger. Folk som er helt okay, men som hevder de er i besittelse av fasitsvar innenfor faget fotball. Akkurat nå ler vi av dere. Igjen. Dere har forfektet et syn på norsk fotball som var så fjernt fra virkeligheten at dere i dag burde skamme seg, nei gå ned på knærne (uten knebeskyttere) og si høyt: Vi tok dønn feil. Vi lot oss drive med av noe vi ikke hadde peiling på. Samfunnstjeneste fra klokka 09.00 til 4-2-4.

Disse selvutnevnte bedreviter av noen tiki-taka-bomser som i mange år, helt siden Drillo gikk av første gang i 1998 (og det var helt feil av Norges Fotballforbunds tåkefyrster å sparke Olsen i 2013 også) ville ha oss til å tro vi var nye spanjoler, brasser og franskmenn. Huff. Nei, Drillo og hans fotballfilosofi er og blir norsk landslagsfotball. Kong Drillo. For evig, for alltid. Punktum. Denne sære gjøken fra Østfold ga oss jubel. Ja, det var til tider grufullt å bivåne, men det ga resultater. Fotball handler bare om en eneste ting, vinne. Drillos mannskap fikset dette. Og e. Egil har det vært: Natta.

Derfor er valget av en mann ved navn Lars, med etternavn Lagerbäck, som ny norsk sjef helt korv. Lars er ingen poetisk trollfotballmann. Han er vår nye Medelolsen. En Drillo-kloning dog uten interesse for fjelltopper, elver og byer.

NFF har, og vi gjentar oss til døde, ansatt Egil Roger igjen, men det tok altså fire år før Semb, og hans Trump-team, forsto dette, og det gir sure oppstøt å høre deres argumentasjon nå. Nå bør de som har vanstyrt norsk fotball, som en svak oppsetning av klassikeren Les Misérables, straffes. Vi forslår at den gamle midtstopper fra blant annet Stoke, Skeid og VIF, Anders Jacobsen, hyres inn fort som svint.

Hans oppgaver, selv om han nå er en milsluker, blir å oppsøke de dresskledde hos NFF, både de nåværende og tidligere, hver morgen fram til 2022. Jacobsen med knotta først til frokost. Knallharde hodedueller til lunsj. Jacobsen er også velkommen til vår avis. Her det er noen som trenger 24/7-stemplinger i knehøyde. Lange baller for fred.

Skrive til oss? Send innlegg her

Tekstlengde:

  • Kronikk: 5000 tegn
  • Hovedinnlegg: 3600 tegn
  • Underinnlegg: 2800 tegn

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer