Tusenvis av søkere strømmer til de mest populære realityseriene

«Farmen» med søkerrekord.

SØKERREKORD: «Farmen» har fått inn over 6700 søknader til høstens sesong og er dermed det mest søkte realityprogrammet i Norge. Her fra fjorårets finalefest av programmet, der Magnhild Vik (i midten) stakk av med seieren. Foto: Thomas Rasmus Skaug
SØKERREKORD: «Farmen» har fått inn over 6700 søknader til høstens sesong og er dermed det mest søkte realityprogrammet i Norge. Her fra fjorårets finalefest av programmet, der Magnhild Vik (i midten) stakk av med seieren. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realityprogrammer er for lengst blitt en etablert sjanger på norsk tv, og er elsket og hatet av tv-seere, anmeldere og PR-eksperter.

Realitydeltakere har skapt store overskrifter og kontroverser i mediene, men det ser ikke ut til å legge en demper for søkertallene.

Søkerrekord «Farmen» har i år mottatt 6700 søkere til den kommende sesongen og kunne dermed skilte med søkerrekord da søkerslusene ble stengt før helga. «Farmen» har hatt stabilt høye seertall på TV 2 de siste sesongene, og over 1,1 million seere så fjorårets finale.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.