SØKERREKORD: «Farmen» har fått inn over 6700 søknader til høstens sesong og er dermed det mest søkte realityprogrammet i Norge. Her fra fjorårets finalefest av programmet, der Magnhild Vik (i midten) stakk av med seieren. Foto: Thomas Rasmus Skaug
SØKERREKORD: «Farmen» har fått inn over 6700 søknader til høstens sesong og er dermed det mest søkte realityprogrammet i Norge. Her fra fjorårets finalefest av programmet, der Magnhild Vik (i midten) stakk av med seieren. Foto: Thomas Rasmus SkaugVis mer

Tusenvis av søkere strømmer til de mest populære realityseriene

«Farmen» med søkerrekord.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Realityprogrammer er for lengst blitt en etablert sjanger på norsk tv, og er elsket og hatet av tv-seere, anmeldere og PR-eksperter.

Realitydeltakere har skapt store overskrifter og kontroverser i mediene, men det ser ikke ut til å legge en demper for søkertallene.

Søkerrekord «Farmen» har i år mottatt 6700 søkere til den kommende sesongen og kunne dermed skilte med søkerrekord da søkerslusene ble stengt før helga. «Farmen» har hatt stabilt høye seertall på TV 2 de siste sesongene, og over 1,1 million seere så fjorårets finale.

Dagbladet har sjekket søkertallene fra flere av de største realitykonseptene på norsk tv: «Farmen», «Robinsonekspedisjonen», «Anno», «Paradise Hotel» og «71 grader nord», der «Farmen» troner soleklart øverst på lista over flest søkere. «Paradise Hotel» ligger på andreplass med rundt halvparten.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn