Tut og kjør

Dette er intens, men kortvarig kappkjøring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Mashed» på sitt beste kan man vel si at er en voksen variant av «Mario Kart». På den offisielle hjemmesiden til spillet så oppfordres du til å invitere venner på besøk, innta store mengder øl og sambuca - for deretter å bli «Mashed».

Om de forutsetningene ligger til rette, kan dette altså bli en sjukt underholdende affære. På den annen side: Hvilket spill blir vel ikke morsomt i en sånn sammenheng?

Kanskje ikke «Ico», men likevel: Jeg synes dette var litt for lite, både i omfang og i spenningsholdbarhet.

Husker du gamle «Micro Machines»? «Mashed» er samme greiene, bare med skikkelige våpen, raffe biler og «tøffe» kommentarer av den døve sorten. Du har 13 baner å boltre deg på, og hele tiden dreier det seg om å komme så langt foran motstanderne at du «presser» dem av skjermen - eller knuser dem med våpenmakt.

Og jeg må innrømme at selv om førsteinntrykket var heller labert, med dårlig kamerastyring og en «er dette alt?»-følelse, så ble det raskt mer trøkk over sakene da jeg fikk tak på bilene, banene og ikke minst våpnene.

Smart som du er, skjønner du sikkert allerede at du finner mest glede i «Mashed» når du spiller med kompiser, og ikke alene. Og det er derfor jeg finner det besynderlig at spillet ikke har støtte for å kappkjøre mot andre over nettverket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer