Tuva Novotny gjorde ikke intervjuer på ett år. - Skulle gjerne stilt med gardin
eller lampeskjerm over hodet på alle bilder

Tuva Novotny (36) er aktuell i høstens store film- og tv-suksesser, men aller helst vil skuespilleren være anonym.

SKJERMER PRIVATLIVET: Skuespiller Tuva Novotny snakker sjelden om privatlivet sitt. Hun stiller heller ikke opp på glansede bilder. – Jeg skulle aller helst gjøre som artisten Sia og stille med gardin eller lampeskjerm over hodet på alle bilder, sier hun og henter en lampeskjerm. Foto: Jørn H. Moen
SKJERMER PRIVATLIVET: Skuespiller Tuva Novotny snakker sjelden om privatlivet sitt. Hun stiller heller ikke opp på glansede bilder. – Jeg skulle aller helst gjøre som artisten Sia og stille med gardin eller lampeskjerm over hodet på alle bilder, sier hun og henter en lampeskjerm. Foto: Jørn H. Moen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg har nok en konjunkturtopp akkurat nå. Men i min bransje må man akseptere at alt går opp og ned. Om man hele tida jobber med å være på topp, kan det bli vanskelig, sier Tuva Novotny til Dagbladet.

36-åringen har vært i filmbransjen siden hun var 16 år, og har spilt i filmer som svenske «Jalla! Jalla!», «Smala Sussie» og hollywoodfilmen «Eat Pray Love» med Julia Robert. I Norge har hun kanskje vært mest kjent for rollen i TV2-serien «Dag».

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer