Anmeldelse: «Hver gang vi møtes» på TV 2

Tuva trøkker til igjen

Chris Holsten er kveldens hovedgjest i «Hver gang vi møtes». Vi anmeldte som vanlig låt for låt.

CHRIS' KVELD: Tuva Syvertsen overbeviser igjen når Chris Holsten er hovedgjest i «Hver gang vi møtes». Alle foto: TV 2
CHRIS' KVELD: Tuva Syvertsen overbeviser igjen når Chris Holsten er hovedgjest i «Hver gang vi møtes». Alle foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: Dette er nok kvelden der gjenkjennelsesfaktoren rundt taco-bordet er lavest så langt, men Chris Holsten (26) har allerede 70 millioner avspillinger på Spotify.

Han har opptrådt siden han var ti, han har levert låter som har gått til topps på lister både i Norge og i Sverige. og i 2014 hyret Broiler ham inn på monsterhiten «Rays Of Light». I 2018 tok Chris femteplassen i «Stjernekamp» på NRK 1. Han har gjort meget gode tolkninger i årets «Hver gang vi møtes», men i kveld er det han som er hovedgjest. Dette mener vår anmelder om tolkningene:

Odd Nordstoga: «On My Own» («Aske og bein») (Chris Holsten / Cato Sundberg / David MIchelsen / Katrin Fröder / Kent Sundberg / Lasse Michelsen)

Som de to foregående lørdagene (!) er det Odd som åpner kvelden - denne gang med en låt fra Chris og elektronika-artisten Rat City som skaffet Chris en plass på VG-lista-turneen i 2016.

Vi som ikke har noe forhold til låten har lite å sammenlikne med - utover en forhåndssjekk på strømmetjenestene. Odd har til og med oversatt låten, opprinnelig skrevet sammen med blant andre Sundberg-brødrene fra bandet Donkeyboy, og kalt den «Aske og bein». Han tar med trekkspillet. Det er slett ikke dumt, med tanke på at Chris har en forkjærlighet for det instrumentet fra barndommen av gjennom sin farfar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer