STEINANSIKT: Karpe Diems Chirag Patel var tilsynelatende ukomfortabel med å bli gjenstand for oppmerksomhet under TV2s «The Stream»-sending fredag kveld. Foto: Skjermdump / TV2
STEINANSIKT: Karpe Diems Chirag Patel var tilsynelatende ukomfortabel med å bli gjenstand for oppmerksomhet under TV2s «The Stream»-sending fredag kveld. Foto: Skjermdump / TV2Vis mer

«The Stream»

TV 2 brukte Karpe Diem-Chirag til å reklamere for billettsalg

Rapperen var publikummer på «The Stream» da han uten forvarsel ble filmet i et innslag om billettsalg. 

(Dagbladet): Karpe Diem-rapperen var i salen da TV 2-konkurransen «The Stream» gikk av stabelen fredag kveld.

PROGRAMLEDER: Tarjei Strøm loser seerne gjennom «The Stream» på TV 2 hver fredag. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
PROGRAMLEDER: Tarjei Strøm loser seerne gjennom «The Stream» på TV 2 hver fredag. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

Mot slutten av sendinga benyttet programleder Tarjei Strøm sjansen til å reklamere for hvordan man kan få seg billett til framtidige «The Stream»-sendinger.

- Vil du være publikum her i salen, ja - sånn som Chirag fra Karpe Diem, starter Strøm, før kameraet i flere sekunder zoomer inn på Patel, som ser alt annet enn fornøyd ut.

For mens flere publikummere i bakgrunnen ler av stuntet, demonstrerer Patel et godt gammeldags steinansikt for TV-seerne i de tusen hjem.

- Du var ekte g!

Den andre halvdelen av Karpe Diem, Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid, publiserte i helga en video av opptrinnet på gruppas Instagram-konto, der han hyller makkeren.

«Jeg har aldri respektert deg mer enn jeg gjorde i kveld, Raggen. ❤️ De prøvde å ta deg på senga uten å spørre. De fikk sikkert en god idé og skulle lage direktesendt reklame med Chirag, som tilfeldigvis var der med niesene sine. De trodde du ikke hadde noe valg i den situasjonen.

MEN DU VAR EKTE G! 🔥🔥🔥 DU GA DEM INGENTING! ALLE ANDRE HADDE GITT 😏 ELLER 🙂 ELLER 😬 ELLER TIL OG MED 😁 , MEN DU BARE: 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐! Hilsen en stolt Magdi» lyder kommentaren fra Abdelmaguid.

Videoen har sanket nærmere 8500 likerklikk, i tillegg til flere hundre kommentarer fra Karpe-fansen.

RAPDUO: Chirag Patel (til venstre) og Magdi Ytreeide Abdelmaguid utgjør Karpe Diem. Her på scenen under Slottsfjell i sommer. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
RAPDUO: Chirag Patel (til venstre) og Magdi Ytreeide Abdelmaguid utgjør Karpe Diem. Her på scenen under Slottsfjell i sommer. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Med niesene

Chirag Patel var gjesteprogramleder under P3aksjonen i helga, og ble lørdag konfrontert med «The Stream»-opptrinnet av NRK P3-programleder Silje Nordnes.

Der forklarer rapperen at han var til stede under TV 2-innspillinga sammen med niesene sine, som er store fans av «The Stream».

Videre forteller han at en kameramann plutselig var «inni» ansiktet hans:

- Og så tenkte jeg: Dette har jeg ikke blitt spurt om. Nå skjønner jeg ingen ting. Og når jeg blir redd bare fryser jeg, sier 32-åringen med klar adresse til «steinansikt»-beskrivelsen fra Nordnes.

Avslutningsvis understreker en lattermild Patel overfor NRK P3 at han godt kunne ha vært med på å «showe» for TV 2-seerne - hvis han bare hadde fått et hint på forhånd.

- Hvis de bare sier ifra i forveien så er jeg klar for å showe. Alle vet at jeg kan showe ganske bra hvis jeg bare får beskjed om det. Hvis jeg ikke får beskjed kjører jeg deprimert steinansikt på «The Stream».

TV 2: - Han burde vært spurt

Kommunikasjonsrådgiver Katrine Wergeland i TV 2 opplyser overfor Dagbladet at det ikke er uvanlig at de filmer kjendiser som publikummere på store show.

- At en profilert musiker er publikum i et program som er på jakt etter den neste store stjernen er jo veldig hyggelig, skriver Wergeland i en mail.

Hun erkjenner samtidig at TV 2 burde ha henvendt seg til Patel før de brukte ham i et innslag om billettsalg:

- Han burde vært spurt før de filmet ad billetter, skriver Wergeland, som opplyser at ideen om å filme Patel kom fra «The Stream»-redaksjonen.

Ifølge kommunikasjonsrådgiveren har ikke TV 2 fått noen reaksjoner på filminga av rapperen.

Dagbladet får opplyst av Karpe Diems pressekontakt Trine Jacobsen i Little Big Sister at Chirag Patel ikke er tilgjengelig for kommentar til saken.

Det har ikke lykkes Dagbladet å få en kommentar fra Tarjei Strøm.