Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

TV 2 flytter fra Karl Johan til Bjørvika

Flytter i 2018.

(Dagbladet): TV 2 flytter fra sine lokaler på Karl Johan og til nye lokaler i Bjørvika. De opplyser tv-kanalen i en pressemelding i dag.

TV 2 skrev i går under en kontrakten, og flytter i begynnelsen av 2018 til det kommende Diagonale-bygget i Bjørvika i Oslo.

- Dette er en stor dag for oss i TV 2, etter snart 25 år på Karl Johan. Etter en grundig prosess, med 48 potensielle aktører har vi nå funnet TV 2s nye lokaler i Oslo, sier TV 2-sjef Olav T. Sandnes i pressemeldingen.

- Den siste tiden har vi jobbet tett med to alternativer for å finne den beste løsningen for TV 2. Valget var ikke opplagt, men vi falt til slutt ned på Diagonale, som er et spennende bygg med en fantastisk beliggenhet, både som utgangspunkt for TV-produksjon, og for våre ansatte, forteller Sandnes.

Han mener flyttingen vil medføre en vesentlig kostnadsbesparelse for TV 2, blant annet på grunn av lavere leiekostnader.

Leiekontrakten er på 12 år, og er inngått med A9 Palekaia AS, som eies 50 % av HAV Eiendom AS og 50 % av Thongård AS.

- Vi er meget fornøyd med å få TV 2 inn i Diagonale, sier styrets leder i A9 Palekaia AS, Øystein Trøseid i pressemeldingen.

På seinsommeren flytter TV 2 i Bergen inn i nye Media City.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media