TV 2 fortsatt tilgjengelig for Canal Digitals kunder

Canal Digital og TV 2 ble enige om en midlertidig avtale lørdag kveld. Dermed får Canal Digitals kunder fortsatt tilgang til TV 2.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Canal Digital og TV 2 ble lørdag kveld enige om å gi hverandre tid til å lande en endelig avtale. Dermed får Canal Digitals kunder fortsatt tilgang til TV 2.

Det kommer fram i en pressemelding fra partene i forhandlingene. Der heter det at TV 2 og Canal Digital er enige om å gi hverandre nødvendig tid for å lande en endelig distribusjonsavtale.

– Denne avtalen vil være svært viktig for både Telenor og TV 2 fremover. Vi har klart å bli enige i flere vesentlige spørsmål, men trenger litt mer tid for å komme helt i mål. Avtalen er dermed ikke ferdig forhandlet. Begge parter har virkelig lagt seg i selen for at seerne ikke skal miste TV 2, og vi har god tro på å lande en avtale, sier sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2, Olav T. Sandnes, i en pressemelding.

Canal Digital trekker fram at kundene deres blant annet får sett fotballkampen mellom herrelandslagene til Island og Norge, som overføres lørdag kveld.

– Vi er enige om at vi trenger noe mer tid og har klart å bli enige i flere vesentlige spørsmål. Det er fortsatt enkelte diskusjoner som gjenstår, men det er svært sannsynlig at vi kommer fram til en god avtale for våre kunder, skriver Ragnar Kårhus, administrerende direktør i Canal Digital.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer