TV 2 legger ned Dokument 2

- Svært bekymret for profilendringen, sier Tonje Steinsland.

BEKYMRET: Tonje Steinsland i Dokument 2. Foto: JØRN H. MOEN
BEKYMRET: Tonje Steinsland i Dokument 2. Foto: JØRN H. MOEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Norges lengstlevende dokumentarserie på tv, Dokument 2, legges nå mest sannsynlig ned. Dette skjer som ledd i TV 2s planer om å spare 150 millioner kroner, noe som kan føre til så at så mange som 100 personer må gå i kanalen.TV 2-ledelsen har også etter det Dagbladet.no erfarer varslet at de vil gjennomgå blant annet Tabloid og God Morgen Norge i forhold til programkonsept og lønnsomhet.

De ansatte i Dokument 2 var i går i møte med TV 2-sjef Alf Hildrum. Der fikk de vite at avgjørelsen blir endelig klar i månedsskiftet september/oktober - på samme tid som ledelsen i går varslet av resten av spareplanen for tilsammen 150 millioner kroner vil være klar.

- Vi varslet på et møte med de ansatte i går ettermiddag at det er sånn det ser ut. Det vil i så fall gjelde fra 2010, og skjer som en del av gjennomgangen av kostnader vi nå har i TV 2, sier nyhetsdirektør Kjell Øvre Helland til Dagbladet.no.

- UunngåeligDokument 2 har vært en fast programpost på TV 2 siden 1992, den gang med Gerhard Helskog i spissen. Magasinet har vunnet en rekke priser etter sine avsløringer, samt sådd frø til mang en debatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer