Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

TV 2 legger ned «Ettermiddagen»

- Seertallene har dessverre ikke vært som vi hadde håpet.

ETTERMIDDAGEN: Programlederne Sarah Natasha Melbye (f.v.), Martin Giæver, Guri Solberg og Stian Barsnes Simonsen. Foto: Espen Solli / TV 2
ETTERMIDDAGEN: Programlederne Sarah Natasha Melbye (f.v.), Martin Giæver, Guri Solberg og Stian Barsnes Simonsen. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er nesten to år siden TV 2-programmet «Ettermiddagen» hadde sin første sending. Nå velger kanalen å legge det ned etter jul, ifølge en pressemelding.

- Redaksjonen har levert gode og aktuelle programmer, men seertallene har dessverre ikke vært som vi hadde håpet, og vi velger derfor nå å avslutte produksjonen, sier kanaldirektør Nils Ketil Andresen i TV 2 i pressemeldingen.

- Neste vår vil være krevende for TV 2 med både OL-satsing og fotball-VM som vil ta mye plass og ressurser.  

Programmet vil sendes som vanlig frem til torsdag 12. desember.

Det er selskapet Monster som produserer programmet for TV2, og 25 personer ble ved oppstarten i 2012 ansatt for å jobbe med «Ettermiddagen»s redaksjonelle innhold.

- Føler at jeg akkurat har starta 1. september i år begynte Martin Giæver i jobben som programleder i «Ettermiddagen», etter å ha jobbet i NRKs «Forbrukerinspektørene» i over ett år. Nå, halvannen måned senere har han fått beskjed om at programmet skal legges ned.

Giæver presenterer seg som «jobbsøker» når han tar telefonen, og forteller til Dagbladet at han synes det er trist at «Ettermiddagen» skal tas av lufta.

- Dette var jo jævla kjipt, og ikke minst tidenes timing for min del.  Jeg har jo bare vært her en måned og føler at jeg akkurat har starta, forteller Giæver og fortsetter:  

- Det er veldig moro å lage direktesendinger, og selv om jeg selv synes programmet er veldig allright så har det ikke fått nok seere og jeg skjønner at TV 2 derfor må legge det ned.  

Hva skal du gjøre etter siste sending den 12. desember?

- Hakke peiling! Lære meg å spille gitar kanskje, spøker Giæver.  

- Jeg vil gjerne fortsette å jobbe med TV, men hvem vet...

MÅ SLUTTE: Martin Giæver begynte som programleder i «Ettermiddagen» for halvannen måned siden. Han synes det er trist at programmet nå skal tas av lufta. Foto: Espen Solli / TV 2
MÅ SLUTTE: Martin Giæver begynte som programleder i «Ettermiddagen» for halvannen måned siden. Han synes det er trist at programmet nå skal tas av lufta. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!