TV 2 lekket navn på egen reporter

Angivelig kjæreste til terrorsiktet navngitt i morges.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Kl. 09.14 i morges ble den TV 2-ansatte reporteren som skal ha hatt et forhold til en terrorsiktet 29-åring navngitt på et stort, populært nettsted.

Artikkelen ble senere fjernet. 

Den anerkjente nett-tjenesten offentliggjør imidlertid  IP-adressen til alle som poster artikler. Nå viser det seg at IP-adressen til vedkommende som forfattet artikkelen der reporteren ble avslørt tilhører TV 2-systemet.

- Alvorlig

Konserndirektør Rune Indrøy ser alvorlig på lekkasjen.

- Det ser vi alvorlig på fordi vi har forsøkt å fortelle våre ansatte at vi foreløpig ikke ønsker å identifisere den vedkommende reporteren, sier han til NA24 Propaganda.

TV 2-ledelsen har bestemt å ikke offentliggjøre navnet på sin kvinnelige reporter, og den beslutningen står de fortsatt ved.

– Vi har diskutert muligheten, men konkludert med at vi ikke ønsker å gjøre det på nåværende tidspunkt. Belastningen for henne er stor nok som den er, og vil bli enda større dersom identiteten blir offentlig kjent, sier Indrøy til Journalisten.no. 

Indrøy opplyser at han ikke vil bruke energi på kildejakt i eget hus, selv om han er skuffet over lekkasjen. En talsmann for nett-tjenesten opplyser at de ikke vil foreta seg noe i sakens anledning, og at de regner med at TV 2 ordner opp internt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer